تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت


پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)


توضیحات :


پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)

شامل 55اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

 

فهرست برخی از مطالب:

)feed processingعمل آوري خوراك (

اهداف عمل آوري خوراك :

2- تغيير اندازه خوراك (particle size)

3- تغيير ميزان رطوبت

4- افزودن آب به غلات ذخيره شده

5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط

6- بهبود مصرف خوراك

  • 7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):

8 – تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك :

9- تغيير در محتويات مواد مغذي :

روشهاي عمل آوري علوفه : ( Forage Processing Methods)

خرد كردنchopping) )

Shredding

خشك كردن:

پلت كردن:

آمونياكي كردنAmmoniation) )

عمل آوري فضولات حيواني:

نگهداري (preservatives )

جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب

بهبود مکانیزاسیون :

بهبود فعالیت شکمبه (مواد شیمیایی،بافرها ،عبوری یا bypass)

روش عمل آوری مرطوب wet))

2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی

ب )عمل آوری گرمHot) ):

  1. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در عمل آوری :
  • حرارت مرطوب (MOIST HEAT)

حبه يا پلت كردن

کرامبل (crumble)

انواع استرودر

Extrusion:

پولكي كردن يا پختن تحت فشارpressure cooking and flaking )):

روش پاستوريزه كردن (pusteurising condit ioniog system):

Baking:

حرارت خشك (Dry heat)

Micronizing:

غلطك زدن با بخار(steam relling )

پولكي كردن با بخار (steam flaking ):

غلطك زدن دندانه دار (crimping)

روشهاي تغيير رطوبت :

Reconstitution:

نكته :

جوانه زدن (sprouting)

دانه با رطوبت بالا :

نگهداري دانه هاي با رطوبت بالا توسط اسيد:

آسياب كردن خوراك (feed Grinding)

اهداف آسياب كردن خوراك :

روش هاي بيان اندازه ذرات :

آسياب كردن با آسياب غلطكي :

آسياب چکش :

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

اهداف عمل آوري خوراك :

1- افزايش ميزان سود دهي

- كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك

- بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي

- افزايش مصرف خوراك

(particle size- تغيير اندازه خوراك ( 2

-مصرف راحتتر خوراك

)pelleting - پلت كردن (

)cubing - مكعبي كردن

- كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك

- قابليت هضم بهتر

 

3- تغيير ميزان رطوبت

- ذخيره راحت تر

- بهبود خوشخوراكي

 

- افزايش قابليت هضم

- آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )

دو راه خارج كردن رطوبت :

- هوادهي با گرما

- هوادهي بدون گرما

 

 

 

 


مبلغ قابل پرداخت 18,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ فروردین ۱۴۰۲               تعداد بازدید : 91

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • پاورپوینت تفسیر و نکات سوره مبارکه بقره آیات 1 تا 20
  • پاورپوینت اشعار قرآنی برای کودکان
  • دانلود پاورپوینت درس یازدهم مطالعات هفتم (تنوع آب و هوای ایران)
  • دانلود درس دهم مطالعات اجتماعی هفتم (ایران خانه ما)
  • دانلود درس هشتم مطالعات هفتم اجتماعی (درس مصرف)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد