محل لوگو

پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر


پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

 

شامل 26

اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

مقدمه:

مروری بر مطالعات گذشته:

رئولوژی شیر

بعد ویسکوزیته:

تاثیر زمان انکوباسیون بر روی ویسکوزیته شیر دامها:

تاثیرpHبر روی ویسکوزیته شیر

تاثیر ترکیبات شیمیایی بر ویسکوزیته شیر:

رئولوژی پنیر

رئولوژی پنیر بز

پنیر نگهداری شده به مدت 6 ماه یخ زده و 4 هفته در یخچال

رئولوژی پنیر گوسفند:

پنیر فتا:

رئولوژی پنیر گاو

نتیجه مطالعات:

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

رئولوژی : علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و فشار به‌ كار رود شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).

 

اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی میتواند باعث بهبودکیفیت محصول وپیش بینی خصوصیات فیزیکی محصول در حین فرآوری و بعد از فرآوری شود.

شیر دام های اهلی از نظر خواص رئولوژیکی با یکدیگر تفاوت دارند که موجب ایجاد محصولات مختلف می شود.در این سمینار به بررسی خصوصیات رئولوژیکی شیر و محصولات آن ها نظیر ماست و پنیر می پردازد.


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲               تعداد بازدید : 124

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما