محل لوگو

پاورپوینت اپيدميولوژی تغذيه


پاورپوینت اپيدميولوژی تغذيه

هدف درس آشنا کردن دانشجويان به اهميت تغذيه در سبب شناسی و توزيع بيماريها و آسيب ها در جامعه

شامل 43 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

اهميت تغذيه در بهداشت عمومی و سلامت

مفاهيم و محتوای تغذيه

برهم کنش ميزبان (بدن)، محيط (خوراک) و عامل بيماريزا (ماده مغذی)

مدل چرخ: برهم کنش ميزبان با محيط

گروه بندی سوءتغذيه

گروه بندی کمی تغذيه اوليه يا برونزا

علت سوءتغذيه ثانويه يا درونزا

بيماريهای وابسته به تغذيه

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

اهميت تغذيه در بهداشت عمومی و سلامت

پيشينه:

  • J. Lind (1747) – اسکوربت
  • Takaki (1886) – بری بری
  • Goldberger (1913) - پلاگرا


مبلغ قابل پرداخت 35,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۲               تعداد بازدید : 121

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما