تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت


پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن


پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

- با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب :

  • روشهای پردازشی :
  • پنیر پیتزای کم چرب
  • کشت های آغاز گر
  • پنیر پیتزای کم چرب متأثر از EPS ، اسیدی کردن و کنسانتره Pro آب پنیر :
  • اثر کاهش کلسیم بر کاهش چربی پنیر پیتزا :
  • استفاده از جایگزین های چربی :
  • استفاده از اینولین بعنوان جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات :
  • تغییرات عملکرد و بافت پنیر پیتزای کم چرب در ارتباط با پروتئولیز ،
    جایگزین های چربی و استارتر (EPS ) :
  • پروتئولیز :
  • ریز ساختار پنیر :
  • خصوصیات ذوب شدن پنیر

و... .

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

  1. پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
  2. پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
  3. در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
  4. رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)


مبلغ قابل پرداخت 10,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲ شهریور ۱۴۰۲               تعداد بازدید : 39

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • پاورپوینت تفسیر و نکات سوره مبارکه بقره آیات 1 تا 20
  • پاورپوینت اشعار قرآنی برای کودکان
  • دانلود پاورپوینت درس یازدهم مطالعات هفتم (تنوع آب و هوای ایران)
  • دانلود درس دهم مطالعات اجتماعی هفتم (ایران خانه ما)
  • دانلود درس هشتم مطالعات هفتم اجتماعی (درس مصرف)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد